Πως να ερθετε

Η Θάσος είναι προσβάσιμη με πλοίο από τα λιμάνια της Καβάλας και της Κεραμωτής. Καβάλα και Κεραμωτή μπορείτε να φτάσετε αεροπορικώς ή οδικός μέσω της Εγνατίας οδού που εκτείνεται από την Ηγουμενίτσα στα δυτικά ως την Αλεξανδρούπολη, κοντά στα Τουρκικά σύνορα, στα ανατολικά.

Απο Καβαλα

Το πλοίο από την Καβάλα φτάνει στη Σκάλα Πρίνου και το ταξίδι διαρκεί μια ώρα και ένα τέταρτο. Πραγματοποιούνται περίπου 5 δρομολόγια κάθε μέρα κατά την τουριστική περίοδο. Όταν φτάσετε στη Σκάλα Πρίνου θα ταξιδέψετε είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο για τον Ποτό, ο οποίος απέχει 26 χιλιόμετρα. Στρίψτε δεξιά στην περιφερειακή οδό στη Σκάλα Πρίνου και ακολουθήστε τη διαδρομή Πρίνος, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλλιράχης, Σκάλα Μαριών, Λιμενάρια μέχρι να φτάσετε στον Ποτό.

Απο Κεραμωτη

Από το λιμάνι της Κεραμωτής το πλοίο καταλήγει στο Λιμένα (Θάσος), την πρωτεύουσα της Θάσου. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 35 λεπτά και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια, συνήθως κάθε μισή ώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Από τον Λιμένα, μπορείτε να φθάσετε στον Ποτό με αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Στρίβετε δεξιά στην περιφερειακή οδό και ακολουθήστε τις πινακίδες για Πρίνο από εκεί ακολουθείται την ίδια διαδρομή παραπάνω κατευθύνσεις (Καβάλα / Σκάλα Πρίνου).

Αεροπορικως

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο στη Θάσο είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας (αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος), το οποίο είναι κοντά στη Χρυσούπολη, μόλις 17χλμ από το λιμάνι της Κεραμωτής. Υπάρχουν δρομολόγια όλο το χρόνο καθημερινά προς την Αθήνα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού φιλοξενεί πτήσεις τσάρτερ από όλη την Ευρώπη.

Επικοινωνία

Αγ. Αντώνιος Ποτός 64002, Θάσος
Ελλάδα
+(30) 25930 53316
info@kallistihotel.gr